optimaalinen

HiippailijaHyyppä
9.10.2011

Sopiva, suositeltu, toimivaksi todettu.

Toi on se optimaalinen virta-asetus koneessa.

Uusin kommentti: Jep. Cheers. HIM

Lue kommentteja (11)

HIM
9.10.2011 18:19
heippa. Nyt meni jo rivin alta. Kyllä urbaanit nuoret ovat sen verran sivistyneitä, ettei aivan tavallisia sivistyssanoja kuten optimaalinen, optimisti, pessimisti etc. tule listata urbikseen. HIM ;--)
HiippailijaHyyppä
9.10.2011 18:50
Itselläni oli ainakin ihan eri käsitys optimaalisesta ennen kuin opin sen oikean merkityksen. Minusta varsinkin pessimisti saattaa olla hankala sana jollekkule, kuka ei ole sivistyssanoihin paljon törmännyt.
HiippailijaHyyppä
9.10.2011 18:56
Ja jos nyt saan ystävällisesti sanoa niin esimerkiksi vastikaan lisäämäsi sana luontoaktivistista voitaisiin tulla kommentoimaan samalla tavalla. Samoin muut samanlaiset yksiselittieset sanat, jota täältä löytyy joka puolelta, jopa sinulta.
HIM
9.10.2011 19:05
No joo, ei kinata. Itse toimin niin, että kun saan sanalle muutaman merkinnän turha, niin otan sanan pois. Roskiksessani on jo monta sataa sanaa. HIM ;--)
HiippailijaHyyppä
9.10.2011 19:10
Juu selvä. Nämähän ovat loppujen lopuksi mielipidekysymyksiä, että mikä sana on turha ja mikä ei. Suurinpiirtein kannattaa seurata urbiksen sääntöjä, mutta itse teen poikkeuksia hieman hankalempien sivistyssanojen kohdalla. Jätetään mielipiteet mielipiteiksi :)
HIM
9.10.2011 19:19
Tulet kohta saamaan yhden urbiksen aktiivisista itse itsensä virkaanasettaneista portinvartijoista kimppuusi (mitä en tietenkään toivo). Hän kertoo Sinulle tasan tarkkaan, millaisia sanoja urbikseen saa listata ja millaisia ei. Toivomus: ota nämä meidänkeskustelut pois ellet nimen omaan halua luettaa niitä muilla. Minä en tietenkään pysty poistamaan keskustelua, joka käydään Sinun sanasi yhteydessä. HIM ;--)
HiippailijaHyyppä
9.10.2011 19:54
Kiitos, mutta ei kiitos. Ilmeisesti kovin aktiivinen ylläpito täällä ei ole, kun on käyttäjiä, jotka lisäävät sanaksi "lentävä nakki" ja kirjoittavat määritteeseen, että Nikon keksimä juhla vai miten se meni. Häntä ei ole poistettu, eikä lukuisia muitakaan sääntöjenrikkojia. Portinvartioista en voisi vähempää välittää, heillä ei ole sen enempää valtaa kuin sinulla ja minullakaan. Ykköskäyttäjä, Välilyöntikin lisää välillä aivan järjettömiä sanoja. Minun poistamiseeni ei ole mitään syytä, kirjoitan asiallisesti ja totuudellisesti. Ja HIM, en tiedä mikä oikein olet, mutta vaikutat itsekin joltain vartijalta, joka kirjoittelee kommentteja huonoihin sanoihin. Enkä voi mitenkään tietää oletko ystävä vai et. Keskustelemme ironiaa lisämään, sanani vieressä on OranssiPaskaTeinirunkkari. Miksei hänen kimppuunsa käydä?
HiippailijaHyyppä
9.10.2011 19:57
Ja jos saan neuvoa sinuakin HIM: Mielestäni suurin osa sanoistasi on hyviä, sinun ei tarvitse välittää portinvartijoista sun muista hördelleistä jos tiedät, että olet itse hyvä. Älä ota stressia noin turhista asioista. Jos joku merkkaa sanasi turhaksi, niin se on hänen mielipiteensä. Maailma ei siihen kaadu.
HIM
9.10.2011 20:18
O.K. Jos olen vartija, olen todella huono sellainen. Olen antanut peukkuja ylös ja laaduks ja hauska arvosanoja laadukkaille ja hauskoille sanoille luultavasti enemmän kuin kukaan muu urbiksen käyttäjä. Cheers. HIM
HiippailijaHyyppä
9.10.2011 20:29
No sehän on hienoa, mutta mistä minä sen oikeasti tietäisin. Olen pahoillani jos epäilyni oli perätön, vaikutat ystävälliseltä ja olet ilmeisesti ainoa säännöllinen määrittelijä minun lisäkseni. En tarkoittanut loukata, ilmaisin vain rehellisesti epäilykseni ja hienoa jos se ei ole totta ja sen kannalla minä enemmän olenkin. Lopetaanko nyt tämä keskustelu lopullisesti ja pysytään ystävällisissä väleissä :)
HIM
9.10.2011 20:51
Jep. Cheers. HIM

Piilota

Optimaalinen

sabbataari
8.1.2015

Paras mahdollinen .

1. Optimaalinen vaihtoehto .
2. Optimaalinen raja-arvo .
Hyödyllinen (2) Hauska (2)

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi ensimmäinen kommentti tälle sanalle!

Piilota

Lisää uusi määritelmä sanalle optimaalinen.